Viimeyönä aamuyö oli hankala jalkakramppien vuoksi on ollutkin muutama yö melko rauhallinen, keitin välillä kahvit ja join ja aukaisin koneen  ja koetin löytää jotain järjellistä syytä kramppeihin löytämättä selitettiin vaan kuinka se vaivaa ja senhän minä jo tiedänkin.

Aamulla soitti eräs ystäväni työ ajoilta ja kutsui kylään ensiviikolla ja tulee muitakin työkavereita siis entisiä, soittaja on sairaanhoitaja ja kun kerroin huonosta nukkumisesta hän kehoitti juomaan enemmän siis vettä, kyllä minä senkin tiedän vaan muistan sen vasta illalla ja sitten siitä seuraa huono nukkuminen toisesta syystä.

Hiirikin taas oikutteli ja poikani lähti aamulla lenkille ja kävi samalla uuden hiiren  jossa takuu on kolme vuotta ja minulle ei enempää tarvitsekaan.

Sää on muuten hyvä vaan viima käy joka tekee sen kylmäksi siksipä en ole nytkään sinne lenkille lähtenyt kävin viemässä roskat ja hississä tapasin parikin rohkeampaa naista jotka olivat tulossa lenkiltä, vähän niitä askeleita kertyy mittariin kun istuskelee koneen vieressä.Ihmettelimme naapureitten kanssa syytä miksi lehtilaatikkoa ei tyhjennetä oli täysi jo sunnuntaina ja tämän viikon lehdet lisää niin se on jo paljon.