Narsissit-normal.jpg

Poutaista oli tänäänkin aamupäivä ja Jorma käydessään kehoitti minuakin käymään kaupassa aamupäivällä koska on luvattu kovaa vesisadetta puolelta päivin.

Läksinkin kaupalle kymmenen jälkeen vaan ainahan siellä on jonoa kassoillakin ja ulkopuolella oli marjojen myyjiä ja poikkesin sielläkin ja kuinkas ollakaan kun olin lähellä kotia alkoikin jo sataa hiljalleen vaan ehdin kyllä kastua jonkun verran ja sitten alkoikin oikein tosi kova sade jota jatkui melko kauan, nyt iltapuolella näkyy jo aurinkokin.

Kun aukaisin koneen oli siellä Mailasiskoni jo skypellä odottelemassa ja saimme juteltuakin ilman häiriöitä joita oli eilen Pirkon kanssa, sadetta oli ollut Göteborissakin.

Katselin taas televisiosta "Kyläsairaalaa" ja niinkuin olen ennenkin kertonut että aina tapahtuu niin ikäviä asioita että pahamieli siitä tulee voi sen tietysti lopettaakin vaan kuitekin kiinnostaa katsoa miten siinä lopuksi käy ja katselen ja valitan.

Palveluohjaajakin on tullut tänään lomalta vaan en käynyt vielä juttusilla kun ei ollut varsinaista asiaa huomenna näemmekin sitten kahvi tilaisuudessa ja voin lausua tervetulotoivotukset.