Eilen valittelin että viikonloppuisin on niin hiljaista jos ketään ei käy, nyt kävi aamupäivällä Kaija ja Jorma toivat lehdet ja suostuivat kahvillekin  jota he yleensä eivät tee meni pari-kolme tuntia mukavasti.

Illan hämyssä tuli Eija miniäni Bilnäsistä ja jätti lähtiessään autonsa tänne ja laittaa tullessaan lämpenemään  ja pääsee lähtemään kotiinsa, vaan ei se sitten onnistunutkaan jostain syystä ja auto on sillä paikalla yhä edelleen.

Sitten soitteli Kaisa että hän lähtee lasten kanssa kauppaan ja poikkeaa luonani ja he tekivätkin niin, lapset leikkivät ja sitten oli iltapalan vuoro ja he söivät voileipää ja maustettua viiliä oli toffeeviiliä ja sitten he saivat jälkiruuaksi jäätelöt jotka halusivat myös toffeeta,Onna sanoi että niillä molemmilla viilillä ja jäätelöllä oli sama luonne ja voihan se niinkin olla.

Blogin kirjoittelukin meni näin myöhään ja eihän se aika mennyt hukkaan kun olin vieraitten kanssa harvoin on näin rattoisaa. Pakkasta oli täällä aamulla 18 astetta myöhemmin en ole katsonut mutta uloskaan en ole pyrkinyt, kovasti odottelimme talvea ja nythän se sitten on.