Aamupäivä oli aurinkoista mutta silloinkin kävi tuuli joka oli viileätä, minulla kävi kotiapu joten ei ollut mahdollisuutta ulkoiluun ja sitten klo 14.00 oli kahvihetki yleisissä tiloissa siellä kävin ja siellä oli myös mies jolla oli myynnissä puolukkamehua 5e litra ostin minäkin litran halpaahan se oli ja on helppo tehdä  vispipuuroa .

Huomenna lähtee asukkaita luontoretkelle Seitsemisen puistoon heti aamulla minä en ole ilmoittautunut sinne kun liikkumiseni on hankalaa ja bussiin mennessä ja pois laskeutuessa tarvitsen apua joten kartan sitä vaikka kyllähän siellä autetaan ei se ole siitä kiinni vaan minun arkuudestani. Nyt illalla käy kova tuuli melkein myrsky toivottavasti aamuksi lakkaa.

Näyttää siltä että syksy on tullut toden teolla joten tähän on vaan totuttava, aamulla kun totesin että tulee aurinkoinen sää pesin taas koneellisen pyykkiä ja hyvin kuivuivatkin tuulessa ja sain silitettyäkin huomenna en olis varmaan voinut laittaakaan parvekkeelle.

Nyt on ihan hämärä vaikka kello on vasta 17.45 mutta on mennyt kyllä pilveenkin joten yöllä ehkä sataakin toivottavasti ei huomenna ettei mene Seisemisen retki piloille se olis tosi harmillista heille jotka ovat sinne menossa.