Tytt%C3%B6%20ja%20perhonen-normal.jpg

Näin on kulunut tämäkin päivä ilman ulkoilua, Kaija ja Jorma kävivät aamulla tuomassa lehdet ja Jorma toi sitten kaupastakin tavaroita joita olin pyytänyt.

Aamulla paistoin pari pannullista lihapullia huomisen vierailun varalta Villen perhe on luvannut tulla käymään ja he haluavat aina vaan lihapullia osaan minä lihasta tehdä muutakin vaan Jaana oli sitämieltä että lihapullia he odottavat saavansa siis niin saavatkin.

Kuumaa on ollut tänäänkin vaan tuuli on hiukan viilentänyt hellettä, pesin koneellisen pyykkiä ja hyvin kuivuivat parvekkeella kun vaan sain pysymään narulla.

Olen tehnyt kyllä jotain muutakin kun vaan muistaisin mitä vaan onko sen nyt niin väliä kunhan päivä on kulunut, niin illallahan se televisio lakkasi toimimasta vaan Jorma laittoi sen kuntoon käydessään joten se huoli häipyi, hyvä kun niitä poikia on tullut kasvatettua.

Iltapäivällä vaihdoin vaatteita Vilpon syntymäpäiville menoa varten Jouko tuli hakemaan ja Eija haki äitinsä töistä tullessaan siellä oli pöytä katettu ulos ja siellä söimme ja joimme kahvitkin , oli emäntä laittanut parastaan ja isäntä auttoi tarjoilussa, Vilpo sai kameran lahjaksi ja kuvaili juhlijoita oli mieleinen lahja pojalle.

Sää oli erinomainen koko illan tuulikaan ei käynyt ainakaan siihen pihaan oli mukava istuskella läheisten kanssa ja nauttia pöydän antimista, Jouko toi minut sitten kotiinkin.