Aamulla läksimme Kaija miniäni kanssa käymään Lielahdessa Gigantissa etsimme minulle pienempää kahvinkeitintä ja löysimmekin ja Kaija vedenkeittimen, kävimme myös Kodin Ykkösessä vaan sieltä ei löytynyt mitään, tulomatkalla oli niin puhelias kuljettaja että olimme hyvillämme kun matka ei ollut pitempi.

Aukaisin paketin ja kokeilin kuinka alkaa keitin toimia sepä ei ollutkaan niin helppoa saada auki kantta jonka takana oli suodattimen paikka minulla kun on huonot käsivoimat se ei onnistunut. Talossa yhteisissä tiloissa oli tyyny ja patja esittely menin sinne ei siellä meitä kovin monta ollut, laveri oli levitettynä ja mahdollisuus kokeilla patjan ja tyynyn pehmeyttä.

Pari meitä oli jotka kokeilimme eihän sitä hetkessä pysty käyttökelpoisuutta toteamaan minulla oli kyllä tyynyn osto mielessäni ja lopuksi ostinkin se olikin ainoa ostos tässä talossa, enhän minäkään tiedä miltä se tuntuu kunnes muutaman yön sen kanssa nukkuu.

Sieltä lähtiessä palveluohjaaja lähti mukaani auttamaan kahvin keittimen kanssa kyllä hänkin tervekätinen nuori henkilö taisteli kunnes kannen auki sai hän ehdotti että jätetään se hiukan raolleen kyllä se käytössä väljenee ja näin varmasti onkin, oikein on kaunis musta ja pieni keitin ja uskon että pärjään sen kanssa.