Kävin aamulla kukkakaupassa jossa oli kaikkia hyvin kauniita kransseja, eläimiä ja monenlaisia koristeita no minähän olin ostamassa kukkia kun olin menossa kylään Tampereelle enkä ollut katselemassa koristeita ja oli hyvä että pääsin kaupasta ulos ostamatta muuta kuin kukkakimpun se oli kyllä hyvin kaunis vaaleanpunaisia gerperoita ja tietysti paljon vihreätä ympärillä.

Kotiin tultuani totesin että joko poikani tai miniäni oli käynyt sillä välin kun lehdet olivat ilmestyneet pöydälle, he yleensä tuovat ne kun ovat itse lukeneet.

Menin ystävälleni Hakametsään ja hän oli laittanut ruokaa oikein hyvää ruokaa ja nautittuamme pöydän antimista voimmekin paneutua keskustelemaan asioista joita kumpikin olimme kokeneet viime näkemän jälkeen.

Hän oli ollut joulun Hetta nimisessä paikassa lapissa tyttärensä kanssa ja oli matkaan hyvin tyytyväinen siellä oli satanut luntakin niin että jouluaamuna joutuivat lumitöihin olikin varmaan mieleen vesisateisen syksyn jälkeen, aika kului nopeasti ja pian kutsuin paluukyydin ja läksin kotiin muutama sukkapari kassissa, näin kului minun päiväni.