Tytt%C3%B6nen.jpg

Tämä viikko ei alkanutkaan mukavissa merkeissä nukun yleensä ohuet sukat jalassa niin nytkin kun heräsin laitoin jalkani lattialle ja liukastuin ja löin pääni metalliseen henkilövaakaan ja vertahan siitä alkoi vuotaa ihan reippaastikin.

Puhelin oli kyllä yöpöydällä vaan pöytä oli sängyn toisella puolella ja kun minä en pääse lattialta ylös, mietin kaikkia mahdollisia keinoja kuinka saan soitettua pojalle,siellä minä konttailin lattialla ja viimei pääsin istumaan selkä seinää vasten javerta tuli en oikein  nähnyt nimiä puhelimesta vaan jotenkin vaan onnistuin että Jorman puhelin soi sanoin asiani sitä en kuullut mitä sieltä sanottiin mutta ei ollut kauan kun kuulin oven käyvän ja Kaija sieltä taisi ensin tulla ja alkoi siivota ympäristöä ja kiskaisi minut jaloilleen riski tyttö.

Jorma tuli ja tilasi ensiavusta ajan sehän on hyvin lähellä sain vaatteet päälleni Kaijan avustamana ja lähdettiin ensiapuun, siellä sain  pötkötellä laverilla melko kauan kunnes kaksi naista tuli ja puhdistivat haavat ja laittoivat puudutusainettakin ja neuloivat kiinni ja valkoinen lappu otsasta sieltä tulimme ja kyllähän se vastaatulijoissa aiheutti kummastusta. Viikon kuluttua otetaan tikit pois.Huomenna on käynti Tampereella toivon ettei tule m itään ongelmia.

Tähän saakka ei ole tullut vielä päänsärkyä eikä muutakaan kummempaa toivottavasti ei yölläkään ja pysyisin ainakin vähän aikaa pystyssä.