Joulupallot.jpg

Sain viime yönä nukuttua tosi hyvin toivottavasti jatkossakin,Kaija ja Jorma olivat tulleet kotiin illalla myöhään ja kävivät täällä aamulla reissu oli ollut mukava.

Kaija toi minulle keittoa ruokalasta pinattikeittoa vaan ei niin hyvää kuin odotin, lueskelin lehtiä kun puhelin soi ja siellä soitteli Päivärinnan Eva ja lupasi tulla hakemaan että lähdemme käymään kirjastossa ja niin teimmekin en ollut siellä aikaisemmin käynytkään, hän tilasi minulle kirjan ja he ilmoittavat Evalle ja käymme hakemassa.

Sitten kävimme Fridassa katselemassa mitä olis ostettavaa ja olihan siellävaikka ei ehkä meidän makuumme mutta ystävällisiä ihmisiä siellä oli.

Sieltä läksimme meille kahvin keittoon ja juttelimme asioita entisistä ajoista ja kyllähän siinä aika kului mukavasti pimeä oli kun Eva lähti kävelemään kotiinsa ja minä tyhjensin kahvipöytää.

Nyt katselen jännittyneenä ikkunan edessä pyörivää havupalloa jossa on pieniä lamppuja ja kaipa siellä tuuli käy kun niin kovasti pyörii toivottavasti ei yllä ikkunaan saakka en kyllä oikein ymmärrä mitä sille teen eikä se taida pojilta kyselemisestäkään paran tua koska tuulelle emme voi mitään.