Lila%20kakkara-normal.jpg

Tampereella tuli taas käytyä kun melkein kaikki nämä terveyteen liittyvät asiat joudun hoitelemaan siellä aamusta oli aika ja olivatkin vähän etuajassakin mutta niin olin minäkin.

Kahdessa eripaikassa kuvauksia tehtiin ja vastaus tulee postissa sitten kun tulee,olin vähän hämmästynyt kun en muista aikaisempien kuvausten jälkeen että näkö olis ollut niin huono kauan kuin nyt oli ajattelin jo soitella sinne vaan joskus viiden kieppeillä alkoi maailma valjeta ja pystyin lukemaan lehtiäkin jotka oli tuotu poissa ollessani.

Olisin lenkillekin lähtenyt vaan en oikein uskaltanut kun metsässä maasto on epätasainen etten kompastu keinulla kävin istumassa vähän aikaa ja parvekkeellakin kun nyt illan mittaan on mennyt taivas pilveen sadetta varmaan aikoo ja tarpeen sekin on.

Soittelin nuorimmalle siskolleni kun meillä ei oikein ole skypeyhteys toiminut ja siskoni tyttärineen on luvannut tulla käymään elokuun alkupuolella ja nyt sovimme tiistaiksi tulon on yli puolivuotta kun olemme viimeksi tavanneet joten on tosi kiva kun nyt viimeinkin hekin kävisivät täällä Nokian asunnossakin , heilläkin on ollut lähisukua ollut lomailemassa kuten monessa muussa taloudessa.