Kissankello-normal.jpg

Lämmintä on piisannut tänäänkin vaan tähänkin alkaa jo tottua kuinkahan käy kun tulee syksy ja talvi ja ilmat viilenee ja vallan kylmeneekin.

Tänään on jäänyt lenkillä käymättä olen kyllä jotain askaroinutkin vaan en nyt muista mitä jotain leivoinkin ,Kaija ja Jorma kävivät aamulla kuten muuloinkin ja kävin palveluohjaajalla.

Kävi myös henkilö jolla on myytävänä tossuja meille huonojalkaisille jalkahoitaja sitä ehdotteli ja hän kävi kotona ja ostinkin koti jalkineiksi katsotaan nyt kuinka istuvat jalkaan hyvältä ne nyt tänään on tuntuneet toivottavasti jatkossakin.

Kaisa poikkesi iltapäivällä ei edes kahvia malttanut juoda tai ei halunnut kun oli muutenkin niin kuuma ja kotona on paljon hommaa Vilpon syntymäpäivien valmistelussa oli laittaneet ulos jonkunlaisen jäätelökioskin johon Vilpo oli maalannut mainoksen se onkin lapsille varmaan mieleinen nautinto.

Vilkasin välillä parvekkeelta koska keinulle ilmestyy jalkoja, en näe tänne muuta kun katto on edessä ja sitten kun ilmestyi läksin minäkin ja kyllä siellä hyvin  aika kului vaikka meitä olikin vaan kaksi mutta kotiinhan se on nukkumaan tultava. Hyvin olen saanut nukuttua parina yönä kun on tuuletin ollut päällä ja aion laittaa ensi yöksikin.