Perhonen-normal.jpg

Touhuttu on tänäänkin vaikka ei ole kovin kaukana käyty, sää on ollut ihan hyvä mutta en ole käynyt ulkoilemassa lueskelin eilisiä lehtiä kun eilen en nähnyt.

Kaija ja Jorma pistäytyivät aamulla lehdet tuomassa ja jatkoivat lenkille ,meillä talon porukoitten kanssa oli suunniteltu käynti Hempankaaressa se on ihan lähellä oleva kehitysvammaisten hoitokoti ja siellä on tarjolla myös ulkopuolisille kahvia ja vohveleita myös pullaa ja muuta hyvää.

Meille oli tilattu kahvin kanssa vohvelit jonka päällä oli jäätelöä ja toffee kastiketta annos oli tosi suuri että kotiin lähtiessä oli ihan ähky olo mutta hyvää oli, ei meitä kovin paljon ollut kymmenen henkilöä koska mahduimme kahteen pöytään.

En lähtenyt ulkoilemaan kun tiesin että Jaana tulee laittamaan verhot ikkunoihin mukana oli myös Jenni 13 vuotias reipas tyttö joka keitteli meille teetä ja kattoi pöydänkin.

Jaana halusi myös imuroida lattiat kun olin laittanut nipsut verhoihin ettei hänellä mennyt niitten laittamiseen aikaa, teetä joimme ja juttelimme.

Jouko soitti ja sovimme ensiviikolla menosta laittamaan poikien isän hautaa tatvikuntoon menen Joukon ja Jorman kanssa, Jouko tuo havut ja kanervat ostamme ilkosta kukkakaupasta joka on hautausmaan vieressä sitten on sekin hoidettu.