lapin_fleur-2-normal.jpg

Tänä aamuna oli 6 astetta plussalla kun katsoin ensikerran eikä tänään ole ollut tuulta juuri ollenkaan, läksimme kimppakävelylle 10.00 ei meitä paljon ollut 7 henkilöä 1 mies kuuden naisen joukossa ,on täällä pariskuntiakin mutta he eivät juuri osallistu yhteisiin rientoihin, iltapäivällä pelattiin mölkkyä pihalla siellä en ollut katselin vaan ikkunasta.

Kaija toi aamulla lehdet lenkille mennessään ja niitä lueskelin vasta äsken nyt tekisi mieli laittaa jo kahvi tippumaan ,syksyn tuntua on ilmassa v aikka nyt on ollut suhteellisen hieno sää.

Jorma otti eilen päivänvarjon jo pois parvekkeelta kun oli kuiva märkänä ei viitsi laittaa varastoon homehtuu talven aikana, oli hyvin kätevä ottaa oli Jouni näyttänyt että kiersi vaan niin varjo irtosi ja kiinnipitolaitteet jäivät odottelemaan seuraavaa kesää.

Laittelin uusiin verhoihin nippeleitä valmiiksi niin on nopeampi laittaa ikkunaan kun Ida lupasi tulla pesemään ikkunat viikonloppuna kyllä se verhojen laitto jää varmaan Jaanalle minä en arvaa nousta enää tikkaille tai jos sanon suoraan pojat ovat kieltäneet sinne nousemisen ja viisasta onkin pysyä alempana.