Tänään olikin taas pilvistä iltapäivälle saakka  en kyllä ainakaan huomannut että olisi satanut ja iltapäivallä myöhemmin paistoi aurinkokin, että sellaista säätä tänään.Jorma ja Kaija poikkesivat tuomassa lehdet ja jatkoivat matkaa.

Tänään kävin ulkoilemassa mutta laitoin jalkaani paksumpipohjaiset kengät kun eilen, oli varpaat niin kipeät koko illan ja olihan niillä parempi kävelläkin , olin jo tulossa kotiinpäin ja kuulin jonkun huutelevan nimeäni siellähän oli Sakri oli vissiin käynyt autokorjaamossa ja kertoi että Kaisa lasten kanssa lähti siitä juuri muutama minutti sitten he olivat tulossa Turusta olivat siellä jossain kylpylässä kun koulussakin oli lomaviikko. Pari tuntia kului ulkoillessa oli mukava ilma kun on ollut lämpimän puolella luulen että yölläkin.

Olis nyt vaikka tällaista ensiviikollakin kun olen tilannut ikkunanpesijän tiistaiksi, Kaija kävi hakemassa verhot kellarikomerosta saa nähdä kuinka niiden laitto onnistuu aikaisemmin on Jaana ne aina laittanut vaan kyllähän tämäkin henkilö ne varmaan saa laitettua se on vaan melko rankka homma. Ompelijaa en vaan vielä ole soitellut kun minulla on näitä rajoitteita sinne pääsyssä jos on rappusia se ei käy mutta kysymättähän sitä ei tiedä joten jotain tarttis tehdä.