Lilat%20ruusut.jpg

Tänään oli tilattuna jalkahoito jo 9,00 joten aikaisin piti varautua lähtöön kun astuin ulos ulko-ovesta kävi niin mielettömän kylmä viima että olin vallan jäätyä vaikka ei ollut pitkämatka kulkea ja sama matkahan se oli tullessakin.

Oli oikein hyvä jalkahoitaja hieroi vielä sääretkin hoidon jälkeen maksoi 47e ja antoi jonkun pullon jossa oli jalkavoidetta.Olin tyytyväinen kun pääsin kotiin paleltumatta katsoin nyt m ittaria oli 1.4- eikä siellä nyt niin kovin tuulekkaan.

En juuri koskaan nuku päivällä mutta tänään nukuin pari tuntia ja nytkin haukottaa kuinkahan käy yöllä nukkumisen kanssa.

On ollut vatsa hiukan huonossa kunnossa olen sitä tautia potenut 2 vuotta ja lopusta ei ole tietoakaan, nyt olen onneksi saanut nukuttua yöllä

Maila siskoni oli jo skypellä kun tulin koneelle että hänen kanssaan on asiat selvitetty tai eihän meillä nyt ihmeellisiä asioita ollut kumpahan rupateltiin.

Anne ja Jouni lähtevät aamulla reissuun empähän muista minne vaan on ne katsottavissa sähköpostissa, lentäen lähtevät ja välillä risteilevätkin.