Orvokin%20maljakossa.jpg

Nyt on ainakin kesäinen kuva orvokeista, tänään on ollut kyllä pakkaspäivä mutta oli kyllä hiekoitettu paremmin kuin aikaisemmin kävin nimittäin sauvalenkillä ja oli melko hyvä kävellä vaan kylmän sään takia melko napakasti ettei palellut.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla ja toivat kauppatavarat minullekin ja tietysti lehdet huomenna lupasivat tulla laittamaan ruokaa ja syömme yhdessä .

Kun tulin lenkiltä soi puhelin ja siellähän soitteli Salme, samasta kylästä oleva naisihminen kuin minäkin ja soittelemme nykyään melko useinkin hänelläkin tulee aika pitkäksi kuten minullakin hänellä taitaa olla seuraa vielä vähemmän kuin minulla, samoja asioita me melkein ruoditaan joka kerran.

Nyt olen otsikon kirjoittanut jo kahdesti kun en pääse selville mikä päivä nyt on vaan nyt en enää vaihda olipa mikä hyvänsä. Voi olla että huomisen jälkeen loppuu ylimääräiset pyhät vähäksi aikaa ja se on tosi hyvä.

Kyllä meilläkin paistoi aurinko tänään ainakin vähän aikaa aamusta kun Maila kehui eilen että heillä oli aurinkoinen päivä ja meillä ei ollut kun sateinen.Nyt kyllä pitää alkaa raivailla joulutavaroita pois että jää jotain ensivuodeksikin Jorma kyllä sanoi että loppiaisen jälkeen ja niinhän se taitaa olla se vanha tapa.