Nyt on sitten kuralätäköt jäätyneet ja pakkasherra on ottanut vallan käsiinsä, siis tälvi on tullut viimeinkin, kävin iltapäivällä sauvalenkillä en pitkällä vaan ulkona olin kumminkin.

Aamupäivä meni siinä kun korjailin leninkiäni sitäkin pitää joskus tehdä ja kyllähän siinäkin aika kuluu ja tuntee tehneensäkin jotakin.

Soitteli eräs ystäväni ja puhuikin kauan hänen lähisukulaisensa on äskettäin mennyt naimisiin ja kuvattu siihen "Satuhäät " sarjaan jota tulee joskus televisiosta ja tämä tulee sitten tänään pitää nuistaa vaan katsella hän varmaan kyselee esim. vaatetuksen onnistumisesta ym.

Olisin tänään mielelläni mennyt käymään jossain muussakin kaupassa kuin ruokakaupassa vaan kun ei tunnu löytyvän kaveria yritän yksin tänään en käynyt ruokakaupassakaan löysin pakasteesta lihaa että voin aamulla laittaa ruokaa uuniin.

Pitäis saada järjestettyä vierailu kun tulis Lempäälästä sukua vaan emme ole saaneet vielä suunniteltua mikä päivä sopisi molemmille vaan mielelläni haluaisin heitä tavata.

Oli kivaa kun pitkästä aikaa paistoi aurinko tuntui aivan kun olisi jo kevät tulossa vaan kunhan nyt tämä talvikin ensin läpikäydään kai se kevätkin sitten tulee.