Joulupukki.jpg

Nyt on se aika vuotta että on joulumyyjäisiä monessa paikassa ja niimpä täällä Nokiallakin, sinne joulupukkikin on varmaan menossa porollaan.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla ja kertoivat myyjäisistä ja olihan niistä lehdissäkin minä läksin myös katsomaan ja menin ensin Kerholaan ja paljon siellä oli tavaraa neuleita ja kaikkea muutakin jotain pientä ostinkin ja läksin sieltä suoraan seurakuntatalolle ja paljon oli sielläkin myös leivonnaisia siellä olis voinut syödä myös riisipuuroa moni oli tullut puurollekin, jotain ostin sieltäkin enhän viitsinyt ihan vaan katsella ja sitten lähteä.

Aamupäivällä oli hieno ilmakin nyt iltapuoleen on tainnut sataa, mennäksemme vielä myyjäisiin kyllä ihmiset tekevät paljon niiden myyjäisten eteenkin töitä en tiedä saavatko kaikki myytyä, toivottavasti.

Meillä talossa on torstaina pikkujoulu ja Sanna kehoitti jokaisen tuomaan pienen paketin joulupukin konttiin ja siihen minäkin tähtäsin ostokseni kun vaan saan pakettiin.

Kovasti on ollut hiljaista ei ole kukaan soitellutkaan ei varmaan ehdi joulukiireitten vuoksi, minä soitin Jaanalle kun hän ehdotti sunnuntain konserttia Nokian kirkossa hän tulisi hakemaan vaan en oikein arvaa lähteä kun konserttikin kestää useamman tunnin jaksanko olla siellä niin kauan. Kyllä tämä päivä on mennyt ihan hyvin mutta kun se vatsa on niin arvaamaton niin että jännittäisin jo etukäteen mitä tapahtuu.