Olemme syyskuun loppupuolella vaikka sää tänään on ollutkin aurinkoinen muuten kumminkin syksyinen pilviäkin on ollut väliin tummiakin mutta en ole huomannut että olisi satanut ,kävin aamupäivällä kaupalla ajattelin jos en ehdi huomenna kun suunnittelimme Kaijan ja Jorman kanssa varastokomeron järjestelyä huomiseksi siellä on varmaan pois heitettävääkin .

Iltapäivällä oli alakerrassa " turinatuokio" jonne tuli väkeäkin ihan kiitettävästi on ajatuksena pitää jatkossakin maanantaisin, osa porukasta alkoi pelaamaan Skippoa meitä oli muutama jotka keskustelimme esim. maahanmuuttajista ja sen mukanaan tuomista hankaluuksista ja hyödyistä ,oli myöskin naisia joilla oli kutimet mukana katselin kateellisena kun itse en pysty enää kutomaan käsieni nivelrikon takia vaikka se jos mikä olis mukavaa ajanvietettä ja näkisi vielä työn jäljen.

Aamulla olis ollut nähtävinä kuun pimennys tiesin sen vaan empähän muistanut katsoa eikä turinatuokiossakaan kukaan siitä puhunut, minä keskustelin yhden papan kanssa kirjoista joita olen nyt lukenut ja hän oli hyvin kiinnostunut asiasta josta tiesi itsekin hyvin paljon onhan se historiaa niin ruotsalaisten kuin myös suomalaistenkin menneisyydestä.