Punainen%20kimppu.jpg

Niin loppuviikossa ollaan ja minä kerron nyt pullamummille miksi emme pelanneet kolmistaan skippoa kun meillä ei ollut kortteja vaan ne oli jonkun neljännen henkilön kaapissa. Se vaatteitten osto onkin nykyään taidelaji koska se sopiminen ei ole hetikään niin helppoa kun nuorempana ne mutkat kun onkin vaihtaneet paikkaa ja on kuitenkin löydettävä sopiva vaate ja sinäkin olet sen huomannut vaikka oletkin paljon nuorempaa ikäluokkaa kun minä, hyvä kun löydettiin sopivat Onnittelen.

Tänään kävin paikassa jossa oli ompelija joka korjaa vaatteita ja minulla oli liian leveä lahkeiset housut ja myöskin hame viikon kuluttua lupasi soittaa ja voin hakea ,saattaa se tämä hoikkuus olla väliaikaista kun sairaalareissun jälkeen on tullut jo muutama kilo lisää sitä vaan silloin hupeni reilusti kun ei käynyt syönti ja oli olokin kurja että hyvä näin.

Täällä on ollut poutainen ja jopa aurinkoinen sää tuuli on vähän viileätä mutta kävellessä hyvin tarkeni jospa se siitä lämpöisen kesän vielä tekee.Mielessä pyörii jo ikkunoitten pesukin vaan ei ole pesijää vielä tiedossa vaan luulen että löytyy kun sopivalle henkilölle soittaa. Hyvää viikonloppua kaikille.