Kuten otsakkeesta näette pyykkipäivä oli tänään ja oli taas kiva kun pyykit kuivuivat parvekkeella ja niissä on niin hyvä tuoksu kun silittää ja jotenkin tuntuu että ovat puhtaampia, tänään on ollut taas aurinkoinen sää vaikka aamulla oli lämpötila 7 astetta.

Kävin apteekissa ja siellä oli pari miestä esittelemässä vitamiineja ja muitakin tuotteitaan ja 13.00 oli tulossa Kiminkinen tämä apteekki täytti 100 vuotta ja siksi nämä vierailut ja huomenna kutsuttiin kahville 10- 15 välillä.Sieltä menin kauppaan.

Tultuani laittelin ruokaa ja söin ja klo.15.00 oli seurakunnan järjestämä hartaushetki se on yleensä kerran kuukaudessa joten on ollut ohjelmaa tänään, yritimme Pirkko siskon kanssa jo skypetelläkin mutta yhteys oli niin huono että lopetimme.

Tällä viikolla onkin melkein jokapäivälle jotain , perjantaiksi olen tilannut lääkärin kun on taas alkanut vaivata öisin levottomat jalat monta vuotta olen syönyt niihin lääkettä vaan nyt kun ne lopetettiin luulen että siksi alkoi taas aamuyöt on hankalia kun ei saa nukuttua .