Tummat%20ruusut-normal.jpg

Vaiherikkaasti alkaa tämäkin viikko , soitin aamulla kuulohuoltajalle joka on täällä Nokialla ja sain ajan huomiseksi Jorma lupasi tulla kanssani että osun oikeaan paikkaan kun en vielä täällä tunne niin hyvin katuja ja taloja.

Ida tuli aamupäivällä imuroimaan ja kävimme ruokalassa syömässä on hyvää ruokaa ja halpaakin vaan en oikein pärjää ilman kaveria kun on noutopöytä mutta näin käy hyvin,kun hän tuli muistutin todistuksesta joka jäi kun kävi niiden jakopäivänä ja unohti.

Ja huomasin kun hän oli mennyt että täällä se on vieläkin, tänään on kyllä kutsuttu Lassin synttäri kahville vaan minä en voi mennä kun lenkkikaverini Kaukajärveltä on luvannut tulla käymään, kun ei kuulunut soitin ja hän oli menossa kotiinpäin kaupungista kun oli hammaslääkärissä mutta lupasi tulla kun ehtii joten odottelen hänen tuloaan.

Menen häntä vastaan kun tulee ensikerran että osaa vaikka ei tämä pitkä matka ole pysäkiltä vaan aina se on varmempaa, taisi alkaa satamaankin että pitää varautua sadevarusteisiin kun lähtee, toivon kyllä ettei silloin sataisi ettei Anja kastuisi, tuntuu hiukan typerältä kun on näin sateista ja tuulista vaikka voisi olla paras kesä meneillään.