Keiju%20ja%20pelakuu-normal.jpg

Eilen olin siellä Helsinki retkellä ja olin illalla niin väsynyt etten jaksanut kirjoitella läksimme 8.00 ja palasimme 20.15 joten oli pitkä päivä istuimme tietysti autossa mennen tullen mutta sitten koko muun ajan kävelimme joten jalatkin oli kipeät samoin kädet kun kuljin kyynäräsauvoilla, muuten matka oli erittäin onnistunut ja sääkin hyvä. Monessa paikassahan me kävimme mutta haluan kertoa etten ole koskaan missään nähnyt niin paljon kauniita kukkia kun Alppiruusupuistossa jossa kävimme tullessamme jos kenellä on mahdollisuus käykää ihmeessä tutustumassa en ole ulkomaillakaan nähnyt mitään niin kaunista.

Onneksi eilen oli niin onnistunut sää ei satanut eikä ollut hellekkään ja näin muuttui surkeaksi tänään että ulkona en ole käynytkään vaikka kauppaan olis pitänyt mennä vaan en saanut lähdetyksi ja tulen kyllä toimeen muutenkin.

Soitin juuri Kaisalle ja Onnakin kertoi kun pihassa oli käynyt hirvi ihan oven edessä ja kuitenkin he asuvat kaupungissa omakotialueella harvoin niin rohkeita ovat hirvet nimittäin, Kaisan perhe lähteekin huomenna Ouluun Sakrin vanhempien luo käymään.

Kerron vielä eilisestä  oli liikuttavaa todeta palveluohjaajan avuliaisuus ja huolenpito vaikka siellä oli monta muuta autettavaa ja samoin terveempi jäseniset naapurit minulla bussiin meno ja tulo oli se hankalin kun on hyvin jyrkät raput vaan kun joku otti sauvani minä sain kiinni tukilaitteista ja pääsin ihan hyvin ja myös Kaisaniemessä kun kävimme syömässä oli noutopöytä ja siinä tarvitstn apua, matka oli kyllä pienten kipujen arvoinen reissu.