Kissa%20kukkakorineen.jpg

Terhakoita ovat pienet kisut, minulla olikin taas asiaa Tampereelle kävin jalkahoitajalla joka teki uudet varvasortoosit ja myös jalat hoidettiin , luin kyllä loppuviikolla Nokian Uutisista että joku jalkahoitaja ilmoitti aloittaneensa täällä jalkahoidot ja myös v arvasortoosien teon vaan silloin minulla oli jo tämä Tampereen hoito tilattu, kyllähän siinä säästäisi kun ei tulisi automaksuja.

Aikaahan siellä meni kun halkahoidonkin tekee kunnolla ja siihen vielä ortoosit ja matkat en ollut vielä syönytkään joten nälkäkin alkoi jo vaivata ja huomen aamulla on myöskin lähtö silmäklinikalle toivon että joutuisin kotiin klo 15.00 on hartaushetki talossa ja se on ainoastaan kerran kuukaudessa.

On harmillista kun silloin jos on sää sellainen että voisi ulkoilla on jotain menoaja säätkin ovat olleet huonoja ulkoilusäitä, tänäänkin siellä oli kyllä melko liukasta ja pakkasta luvattiin huomiseksikin ehkäpä vielä enemmän säätiedoituksessa.

Taidan lähteä skypelle katsastelemaan ovatko siskot asemissa etteivät pääse moittimaan jos menen viimeisenä, Mailalla onkin vapaailta kun miehellä on tänään harrastusilta.