Kissan%20vilkutus-normal.jpg

Siinähän se tuli kissan vilkutus heti alkuun ,lämmintä on todella ollut tänäänkin ja samanlaista mielestäni luvattiin huomiseksikin, minulla oli aamulla hiukan ongelmaa sen huomisen kyydin takia kun täytyy mennä Tampereelle saakka teettämään ortooseja eikä oikein saatu selville mitä taksia saa käyttää kun julkisilla kyydeillä en voi mennä lopulta Sanna kävi kysymässä joltakin henkilöltä terveyskeskuksesta ja luvattiin että saa käyttää Kelataksia.

Lähdin heti kun siitä hommasta pääsin kauppaan jos ei olis vielä niin tukalaa se kuumuus sitä odotettiin ja toivottiin ja nyt ihmetellään, sitä saa mitä tilaa onko se tässäkin niin.

Sitten yritin erästä muuta erikoislääkäriä tilata kun olen käynyt aina elokuussa ja hän on sen suhteen ollut hyvin tarkka että on huomauttanut jos on mennyt pidemmälle,katsoin netistä että hän ottaa vastaan Nokiallakin Terveysasemalla ja soitin vaan hän ei ota vastaan enää missään joten se huoli meni ohi tuli vaan tilalle uusi.

Kun kävin kaupassa kävelin pidemmän tien kautta mennessä että tuli hiukan lenkkiäkin tehtyä sitten olikin jo niin kuuma ettei olis ollut mitään mieltä lähteä sauvalenkille, söinkin välillä ja juodahan sitä pitää tämän tästä kun olen niin kova hikoilemaan.

Lähettelin tekstiviestiä ystävilleni sinne Tammikartanoon ja selvittelimme millä autolla tulevat keskiviikkona ovat luvanneet tulla käymään ja bussit muutti aikataulujaan ja reittejäänkin vaan kyllä he kehuivat osaavansa tänne vaikka en menisi vastaankaan.