Aamulla oli tapaaminen fysioterapeutin kanssa ja koska olin ylittänyt askel tavoiteen sitä lisättiin nyt se on2022 päivässä toisin sanoen se kirirystä vaikka tämä ei olekkaan kilpailu.

Tänään oli tapaaminen entisten työkaveri ystävien kanssa ja nyt tapasimme Marjalla joka asuu Leinolassa, minun lisäkseni sinne tuli 3henkilöä joten 5 ryhmä oli koossa ja hauskaahan meillä oli se on kummallista kuinka sillä porukalla me aina keksimme kaikkia hulluja puheenaiheita vaikka juttu alkaa aina aivan asiallisesti se ennen pitkää muuttuu hassuksi enkä yksin minä ole siihen syyllinen vaan jokainen vuorollaan.

Päiväkahvit talonporukan kanssa jäivät tämän menon takia käymättä vaan niitähän on joka viikko joten vahinkoa siinä ei tullut, Marja-Liisa oli tehnyt ystävänpäiväkortit jokaiselle niissä on kuva aikaisemmasta tapaamisesta ja ihania värssyjä toisella puolella hän on niiden teossa todella hyvä ja kekseliäs, emme sopineet koska tapaamme seuraavan kerran ja kenen luona.

Tämän päivän Aamulehdessä on Päivikki Antolan kirjoittama juttu määrätystä kehontoiminnosta jolle ei ole löytynyt  vanhan nimen tilalle uutta nimeä joku ystävistäni otti sen puheeksi, minä sanoin ei ole totta jo vuosikymmeniä sitten siskoni pieni tyttö sanoi äidille minulta tuli se, äiti kysyi mikä, no se joka ulkohuoneen alle mennessään kovasti "huhkasee", siinä se oli. Kukaan ei väittänyt vastaan koska heitä se niin kovin nauratti..