Tummat%20ruusut-normal.jpg

Viime yönä on varmaan ollut pakkasta ainakin alavilla mailla vaan päivä on ollut aurinkoinen eikä tuulikaan ole juuri käynyt, Kaija kävi aamulla tuomassa lehdet.

Minä tilasin uudelleen sen pohjallisten tilauksen joka piti peruuttaa Silmäklinikalla käynnin vuoksi, sain sen maanantaiksi ja tilasin jo kyydinkin vaan Jormalle ei sovikkaan lähteä mukaan vaan luulen Kaijan lähtevän.

Jännitin illalla heräänkö aikanaan kun oli labraan aika jo 8.10. heräsin kyllä vaikka herätyskello ei hoitanutkaan tehtäväänsä.

Kävin kaupalla ja soittelin Jounille ja kutsuin heitä Annen kanssa kylään viikonloppuna ja lupasi soitella kun juttelee Annen kanssa.

Olin lähtöaikeissa lenkille kun tulikin naapurini ja siitä sain syyn olla lähtemättä hän jutteli taas erinomaisia juttuja että sekaisin menin jo minäkin vai olinko jo ennestäänkin hyvän aikaa hän istuskeli vaan en viitsinyt sanoa että olin lähdössä kaikesta huolimatta säälin häntä kun hän on niin yksin.

Katselin televisiota puolen tuntia ja tulin koneelle ja toivon tapaavani siskonikin skypessä ei se onnistu ihan joka ilta mutta melko usein kuitenkin,Jennikin  tulee sieltä Göteborista tänään toivottavasti ei ole sairastunut kun koko ajan kun he ovat siellä pelanneet on ollut kylmää ja kova sade ja kun ajattelen kuinka he saavat vaatteet ja vallankin kengät kuivumaan yöseutuun niin hirvittää.