Keiju%20ja%20pelakuu.jpg

Olemme jo aaton aatossa ja tänään kävin Jorman ja Villen kanssa hautausmaalla viemässä kynttilät mieheni haudalle, paljon siellä oli muitakin samalla asialla mutta hyvin kuitenkin pääsimme parkkipaikalle huomenna voi ollakin suurempi tungos

Oli siellä melko jäistä hyvä oli kun Ville laittoi kyynäräsauvojeni piikit esille hyvin pärjäsin niiden avulla oli hyvä sääkin ei ollut liian kylmää eikä tuulikaan käynyt eikä satanutkaan.

Joukopoikani joka on vaimoineen Tunisiassa oli kommenttiin kirjoittanut kuinka he kävivät Saharassa ja ajelivat hevoskyydissä jos nyt oikein muistan he eivät ratsastaneet kamelilla kuten monet muut.

Jouni soitteli päivällä ja kyseli olenko illalla kotona jos he tulevat poikkeamaan Annen kanssa vastasin myöntävästi ja he tulivatkin kun Anne oli päässyt töistä mutta pimeä oli jo ehtinyt tulla mutta onhan siinä autossa valot.

Hätäseen kahvit ryyppäsivät ja lähtivät kauppa-asioille, toivat komean kukka-asetelman joulukukukaksi, kiva kun kävivät tuli niin hyvä mieli, kävin tänään suihkussakin ettei jää huomiseksi  kun aamulla menemme Jaanalle ja Villelle joulupuurolle ja Kaija ja Jorma tulevat iltapäivällä laittamaan jouluaterian.

Sitten tapanin päivänä on kutsuttu Lempäälään Annelle ja Jounille syömään niin että kyllä tässä kelpaa kun voi mennä vaan valmiiseen pöytään harvalla lienee niin hyvä tuuri.