Kissa%20ja%20kukkaset-normal.jpg

Kisulla ei ole synkkää on kukkasia ympärillä ja aurinko paistaa, olisipa meilläkin.

Tänään näen jo kirjoitellakin eilen laitettiin tippoja silmään kolmeen kertaan ja aamulla Kaija laittoi vielä käydessään toivon että näkö säilyisi ainakin tämän pistosten välin kuten aikaisemminkin, sitä pistosta en pidä mitenkään hankalana on kivuton ja nopea toimenpide.

Aamulla kävin kaupalla ja ostin taas ruokaa useammaksi päiväksi ja laittelinkin nyt illalla kun huomenna lähden Tampereelle jo 9,30 menen ystävälleni joka on nyt myös muuttanut niiltä nurkilta missä asuimme aikaisemmin ja nyt on ensimmäinen käyntini uudessa asunnossa, iltapäivällä on täällä omassa talossa hartaushetki 15.00 joten tulen kotiin ennen sitä.

Tämän viikon päivät on kaikki varattuja on laboratoriossa käynti ym. seuraavalle viikolle sain jalkahoidon tilattua on tämän viikon lomalla, toivon että olis henkilö jolla voisin käydä jatkossakin kun vastaaotto on lähellä olis talvellakin helppo käydä.

Tltapäivällä kävin jo ostamassa kukat huomiseen vierailuun toivottavasti säilyvät parvekkeella ei tietääkseni ole vielä pakkasta luvattu ensi yöksi.