Lilat%20ruusut.jpg

Kyllä se kipu on jo loppunut ainakin tällä kertaa Jorma sanoi että johtuu siitä kun en ole syönyt ja taisi olla oikeassa, kun söin kipu alkoi helpottaa, nyt olen yrittän yt syödä vähän joka päivä joten taidampa alkaa pulskistua.

Tänään sain toiset slmälasit jotka ovat mielesatäni lukulasit ja toiset tulevat ehkä tälläviikolla, on hyvä kun näen lukea lehdet ja tietysti televisio tekstin.

Meillä on melko lähellä Hempankaari,kehitysvammaisten työskentelypaikka ja sieltä saa hyvää vohvelia ja kahvia ,olemme käyneet siellä ennenkin ja nyt tänään oli m eitä yli kymmenen henkilöä matka ei ole pitkä mutta tuuli todella kylmä ja v oimakas, aurinkoista on kyllä ollut.

Havittelin laittaa tänäänkin pesukoneen töihin vaan jätin sitten huomiseksi, olen tuntenut itseni pirteämmäksi ja odottelen että pääsen sauvalenkille ja kauppaankin kun tälläviikolla olen käynyt Jorman ja Kaijan kanssa.

Pojilla on aikeissa että tuovat minulle uuden sängyn jossa on laidat putoamista estämässä ja kyllähän se turvallinen oliskin kun ymmärrän etten tästä nuorru vaan koska ehtivät kaiken hommata se on toinen juttu.