Pieni%20kisu-normal.jpg

Siinäpä se kisuli istuu taas ruohikossa ja onhan siinä kukkasiakin eikä taida sataakaan kuten täällä aamupäivällä, kävin taas Tesomalla ompelimossa ja samalla ruokakaupassakin kun oli samassa talossa ja sain hyvin tuotua autossa.

Sanna toi lääkkeet apteekista ja laittoi samalla tipat silmiin silmä tuntuukin ihan hyvältä ei kirvele eikä kutia ja hyvin sain nukuttuakin.

Tänään pääsin kahvikesteihinkin kun on ollut monta tiistaita etten ole päässyt kun on sattunut lääkärin vastaanotto tai jalkahoito ym.siellä puhuttiin huomisen retkestä ja järjestelyistä siihen liittyen eräs naapureista lupasi käydä soittelemassa ovikelloa etten nuku rokuliin on tärkeätä olla ajoissa pihalla kun auto tulee kun on jo tullut väkeä kahdesta paikasta ennen meitä, en välitä helteestä vaan pouta olis mieleen kun joudumme hiukan liikkumaan ulkonakin.

Koko päivän retki se on että voi siinä väsyäkin istuessaan mennen tullen vaan onhan siihen tottunut nuorempana kun olen minäkin pystynyt liikkumaan enemmän.

Jorma toi lehdet oli kauppaan menossa kertoi Kaijan soitelleen sieltä Kuopion tienoilta  siellä oli ollut kylmä lämpötila jotain alle 10 astetta heille sattui huonot säät lomamatkalle Nurmekseen olivat olleet menossa katsomaan Bompataloa.