Kiinanruusu.jpg

Kyllä tänäänkin on ollut ihana päivä vaikka aamulla pilveilikin kun läksimme kimppalenkille kymmeneltä aurinkoiseksi muuttui kuitenkin, poikaani en ole nähnyt mutta lehdet olivat ilmestyneet pöydälle että jokuhan ne oli tuonut.Lukenut olen tänäänkin melko kauan hirvittää kun viimeinen kolmesta kirjasta tulee luettua mitäs sitten? Kirjasto on kyllä lähellä kun saan vaan sinne lähdettyä niin kyllähän sieltä löytyy lukemista.

Talossa oli iltapäivällä mölkyn pelausta ja kerran minäkin pääsin kärkipäähän kun sain pisteitä kaadoista, muulloin on mennyt paljon huonommin vaan kun en tiennyt kuinka pisteet jakautuvat mutta nyt olen vähän viisaampi.

Pihalta tultuani istuin parvekkeella lukemassa kun oli lämmin sää eikä käynyt kova tuulikaan , nyt ajattelin katsoa joko siskot ovat skypellä vaan ei vielä olleet vaan onhan minulla aikaa odotella vaikka koko ilta.

Televisiosta ei näin kesällä tule juuri muuta kuin uusintoja ja jotain väkivaltaohjelmia joka kanavalta vaan niinhän se on ollut aikaisempina kesinäkin miksipä tämä olis poikkeus.