Kissa%20kukkakorineen-normal.jpg

On ollut mukava päivä tänäänkin, Jouni soitti aamulla ja kyseli olenko kotona ja vastauksen saatuaan lupasi tulla käymään, olikin jo pitkä aika kun olemme nähneet poika voi olla toista mieltä mutta minusta on näin asia.

Kaija kävi tuomassa lehdet Jorma oli mennyt johonkin talkoisiin jo aamulla, Jouni tuli ja laitoin kahvit ja juttelimme asioista jotka ovat minulle tärkeitä ja ehkä hänellekin olin hyvin iloinen hänen kaynnistään.

Laitoin aamulla pyykkikoneen päälle kun näytti että tulee aurinkoinen sää vaan sehän ei tullut ja siksipä jouduin laittamaan pyykkitelineen kylpyhuoneeseen kuivuvat kyllä sielläkin vaan se raikas tuoksu puuttuu. Pilvessä on ollut koko päivän ja on yhä edelleen.

Kävin sitten kaupassa jos en vaikka tarvitse huomenna käydäkkään, toivon ainakin näin kaupungin miehet tekivät jotain katutöitä jotka jostakin syystä jäivät kesken ja minä kun kauppareissulla joudun käyttämään rollaattoria takaisin  tulo painavan kassin kanssa on tosi hankalaa tuli siinä vastaan nuori tyttö ja kysyi voinko auttaa myönsin ja hän auttoi kyllä heissäkin on hyvin auttavaisia tyttöjä ja huomaavaisia.

Minulla on eräs ystävä koka ei kuule puhelimessa ja aina viestittelemme ja niin nytkin oli aikaisemmin puhetta kumpi lähtee toisen luo ja aikamme viestiteltyämme päädyimme siihen  että m inä menen Tammikartanoon keskiviikkona, siis on tiedossa kylämatka oikein mukavaa tavata taas.