Kukat%20ja%20perhoset%20%E2%80%93%20kopi

On pääsiäismaanantai ja ulkonäköni on paremmin noita-akan kuin ihmismummon. olin joku päivä sauvakävelyllä ja juuri kun piti kääntyä omaanpihaan  ja ylitin katua kompastuin johonkin ja kaaduin ihan naamalleni,

Verta tuli taaskin kuten silloin aikasemminkin mutta vauriot olivat paljon suuremmat naama on musta kokonaan ja nenä on  kuin peruna silmät syvissä kuopissa, toinen nenänsierain on halki niin ettei kyllä naurata tippaakaan.

Sattui kaksi autoilijaa jotka pysäyttivät ja nostivat pystyyn ja soittivat ambulanssin joka vei ensiapuun ja sieltä soittivat pojalleni, kun lääkäri neuloi suurimmat haavat poika toi kotiin ja 7 päivän kuluttua poistetaan tikit eihän siitä ihmisen naamaa tule mutta kunhan on suu että saa syödä.

Silmälasit meni rikki ne on hankittava ensin, ei tästä minun liikkumisestani tule enää mitään, Tänään on Idan syntymäpäivä ja sinne tuli kutsu vaan täytyy olla rohkeampi luonne sinne menoon,Ville,Jenni ja Noora kävivät tänään.

Kyllä harmittaa niin tavattomasti kun aina sattuu näitä vahinkoja ja aina min ulle, nytkin olis hieno sää mennä ulkoilemaan sellaisen joka pystyssä pysyy.