Tänään en ole käynytkään ulkona kun on ollut niin sateista ja pimeääkin, Jorma toi aamulla lehdet ja kertoi Kotkan reissun menneen erittäin hyvin Kaija olikin hiukan flunssainen ettei hän tullutkaan käymään.

Jorma toi kolmekirjaa lisää niin että lukemista piisaa , tälläviikolla on kyllä ohjelmaa oikeastaan joka päivälle ettei luku-aikaa kovin paljon olekkaan iltapäivällä menemme ostamaan Onnalle syntymäpäivälahjaa hän täyttää 5 vuotta viikon päästä.

Nyt paistaa aurinko kuten eilenkin vaan empä viitsi enää pukea uloslähtöä varten toivon huomiseksi parempaa säätä.Eija ja Jouko tulivat ja toivat parvekkeelle vielä yhteen kukkalaatikkoon viherkasvin pelargonioitten väliin hyvin ovat parvekekukkaset kukkineet koko kesän vaikka keväällä epäilyttikin kun sää oli niin sateinen ja kylmä.

On varmaan puolivuotta kun on tilattu sähköinen ovikello ja nyt se tullaan viimeinkin asentamaan torstaina mutta hyvä kun nytkin lieneekö kesälomat sotkeneet aikataulun, ei siihen Tampereella näin paljon aikaa kulunut.