twitter-16x16.jpgKissa%20ja%20rusetti.jpg

Aamu alkoi hyvin valoisana vaan alkoi synkistyä ennen puolta päivää lunta oli tullut ja pakkastakin oli, läksin kaupalle ja oli melko raskasta kulkea lumessa  sitä oli tullut sen verran eikä ollut silloin ainakaan vielä aurattu iltapäivästä en tiedä.

Kävin ensin apteekissa kun se oli melkein se tärkein asiani ja olikin onneksi auki vaikka hiukan epäilin, kotiin päin tulo oli vielä hankalampaa kun oli kyydissä painoa ja ylämäki, oli minulla puhelin taskussa vaan en ollut kuullut kun Jouko oli soittanut soitin hänelle kun huomasin kotiin tultuani, olivat tulleet kotiin yöllä matkalta johon olivat tyytyväisiä ,soitin Kaisallekin hekin olivat tulleet eilen oikein kiva joku voi poiketakin kulkiessaan.

Koskahan ne päivät alkavat pidentyä kun ainakin vielä tänään pimeä tuli melko aikaisin ja en v iitsinyt lähteä enää ulkoilemaan kun varpaani on hiukan kipeä kun en ole saanut aikaiseksi tilata jalkahoitoa kun nämä pyhät ovat sotkeneet ohjelmiston ja ensi viikkokin on vielä sekainen.

Kun pyhät loppuu ajattelin kutsua ystäviäni käymään kun olen niin kyllästynyt yksin oloon ja onkin monta kylävelkaa, saa nähdä tapaanko tänään siskojani skypessä eilen tapasin molemmat sekin piristää.