Ruusuruukku-normal.jpg

Tänään oli se sovittu vierailupäivä entisten naapureitten kanssa menin heitä vastaan linja-autoasemalle ja siitähän ei ole meille pitkä matka heillä oli tuomisina kaunis kukkakimppu.

Läksimme sitten ruokalaan syömään ja kyllä hekin pitivät ruokia herkullisina kuten minäkin,meille tultuamme aloimme vasta jutella asioita joista halusin tietää entisestä kotitalostani, ketä on muuttanut pois ynnä muuta välillä joimme kylmää mehua ettei kuivu kieli kitalakeen näin kuumalla sekin vaara on olemassa.

Vihdoin pääsimme kahvitteluhetkeen van tarjoukseni kävi huonosti laatuun koska he olivat syöneet itsensä kylläisiksi, kävimme katselemassa paikat joissa kokoonnumme ja kahvittelemme tiistaisin, Sanna kävi aamulla ja kehoitti tekemään niin, aika kului rattoisasti ja olin hyvin tyytyväinen heidän vierailuunsa.

Heidän lähdettyään menin keinuille kun siellä näytti toisiakin olevan ja sielläkin kului aika rattoisasti. Kuulohuoltaja soitti ja sovimme että menen käymään siellä huomenna päivällä se vähän arveluttaa kun vastaanotto on toisessa kerroksessa ja nyt hissi ei ole käytössä ja Jormalla taitaa olla jotain omia asioita hoidettavia siihen aikaan, no kyllä se varmaan jotenkin järjestyy keksin jotain siihen mennessä.