Kielo.jpg

On ollut hiukan viileämpi päivä kuin eilen aurinkokin kyllä paistaa ajoittain ja välillä on pilvessäkin vaan satanut ei ainakaan vielä ole tuuli käy hiukan.

Aamulla yritin ollla parvekkeella vaan kun aurinko paistoi oli niin polttavaa ettei voinut olla laitoin aurinkovarjon auki vaan silloin ei sekään auttanut, senn verran oli viileämpää ettei keinuillakaan näkynyt ketään ja läksin kävelylle ja samat oli aikomukset Tyynelläkin ja niimpä saimme seuraa toisistamme ja kävelimme melkoisen lenkin oli mukavaa kun oli seuraa menimme sitten vielä keinuille istuskelemaan.

Kotiin tultuani lämmittelin ruokaa vaan huomenna pitää jo hakea kaupasta kun en tiedä mitä ruokalassa on ja kotiapukin tulee jo yhdeksältä ,no se on sen ajan murhe. Keskiviikkona porukat menee retkelle Mutalaan vaan minä en ole ilmoittautunut koska siellä joutuu varmaan kävelemään aika paljon ja säästelen vielä jalkaani vaikka se on ollutkin melko hyvä ja siellä ei tietääkseni ole mitään erikoista nähtävää eikä koettavaa.

Maila-siskoni kanssa skypettelimme jo aamulla ja Pirkosta en ole vielä tietoinen onko hän koneellakaan katson tämän jälkeen jos hän olis ilmaantunut,näin on mennyt tämä päivä.