Puketti.jpg

Päivä on kulunut nopeasti ja hauskasti kun poikani vaimoineen olivat kyläilemässä, Kaija ja Jorma tulivat aikaisemmin ja heillä oli mukana suuri vuoka täynnä peruna-broiler laatikkoa, minä olin laitellut vähän salaattia ja kattanut pöytääkin, kyllähän siinä tulee elämään erilainen tahti kun on niin monta nuorta ihmistä paikalla, mukava tuntui olevan veljestenkin tavata toisiaan.

Ruoka olikin valmista heti kohta ja pääsimme syömään onhan se vallan eriasia kun syön pöydässä yksin tai pöydässä on 7 henkeä ja puhetta tulee koska tapaamisesta on jo aikaa tokihan me soitellaan vaan se on vallan eri juttu.

Kyllä miniät hommia hoitelivat joten minä sain olla melkein jouten kahvia laitoimme iltapäivällä ja kastettavaakin oli nuorimmalle pojalle täytyy olla eri eväät kun hänellä on keliakia nykyään niitäkin on kyllä valmiinakin  saatavissa.

Eija lähti pois vähän aikaisemmin kun meni äitinsä kanssa seurakuntatalolle kuuntelemaan kauneimpia virsiä ja tietysti myös laulamaankin tyhjältä koti tuntuu kun yksin jää vaan olempa siihen jo tottunut mieheni kuolemasta on 24 vuotta aikaa ja pojilla on oma elämänsä ja kaikki asuvat hiukan eri suunnilla

Näin kului siis tämä sunnuntai.