Tein aamulla broilerpataa uuniin kun sain tietää että vieraita on tulossa,oli kyllä lihapulliakin perunoita vaan keitin ja onneksi ostin eilen luumutomattia ja kurkkua, lapset pitävät luumutomatista  hyvin paljon. Kun oli hyvä sää he tulivatkin kävellen Vilpo oli vaan pyörällä ja Onna istui rattaissa ja myös Tuikku oli mukana hän on kasvanut niin pitkäksi tytöksi.

Ruokailu meni muuten hyvin mutta Onna ei pitänyt oikein mistään muusta kuin tomatista vaan kun Kaisa oli tomerana kyllä hän söi lautasensa tyhjäksi koska muutenhan ei saa jäätelöä jälkiruuaksi. Piilosta he leikkivät vaikka meillä on piilopaikkoja niin vähän mutta hyvin silti leikki kävi.

Ketään muita ei sitten käynytkään ja minäkin läksin tutustumaan Nokiaan vieraiden lähdettyä Kaisa neuvoi missä on vähän rauhallisempia kävelyteitä, lämmintä oli vaikka tuulikin kävi, kotiin tultua ja saatuani tiskit koneesta istuin keinutuoliin ja niimpähän taas nukuin ulko-ilma on niin raukaisevaa. Jos oliskin tälläistäkin ilmaa olis mukava ulkoilla.

Lissu soitti ja kertoi että hän eilen meinasi ajaa päälleni seurakuntakeskuksen luona minä en kyllä huomannut suojatietä kyllä ylitän aina kadun että hänen oli syy,hän oli erään työkaverimme miehen hautajaisissa täällä Nokialla.