Maljakko.jpg

Eipä niitä menoja ole juuri ollut se on pelkkää toive-ajattelua ei ole kukaan soitellutkaan ulkoilemassa kävin tänään ja kaupassa eilenhän oli sade koko päivän ettei uloskaan voinut mennä, olen odotellut lähinnä asuvaa poikaani käymään vaan eikö hän ole vielä tullut matkalta kun en muista kyllä hän siitä varmaan mainitsi vaan on häipynyt muistista .

Tänään on ollut iltapäivällä aurinkoistakin ja kävimme Tyynen kanssa iltapäivälenkillä se vähän katkaisee pitkää päivää huomenna on kahvitilaisuus ja Tyyne oli sitämieltä että iltapäivällä on juhannuskahvit ja grillaus mutta minulla on ohjelma jossa se on torstaina, no eipä se maata kaada oli kumpana päivänä vaan.

Tuulee melko kovasti mutta on kukkaset parvekkeella vielä ihan kunnossa mutta päivänvarjoa en ole uskaltanut avata ettei tule mitään vahinkoa jos lähtee liikkeelle. yritin istua parvekkeella vaan on sen verran viileätä ettei siellä huvikseen istuskele nyt olemme jo kesäkuun puolessa välissä eikä ole vielä kesäpäiviä ollut kun pari saa nähdä ehtiikö tulla enempää.