Punaista%20ja%20keltaista-normal.jpg

Tänään olen ollut kokolailla ahkera aamulla pesin koneellisen pyykkiä ja oli hyvä kun sain kuivattua parvekkeella kun oli poutainen sää ja tuulikin kyllä kävi ja käy edelleen, laittelin myös verhot siihen malliin että joku saisi tulla laittamaan ne ikkunoihin, täytyy alkaa vissiin huomauttelemaan sukulaisille.

Nytkin juuri skypettelimme Maila siskoni kanssa Olemme jo viikon ajan skypetelleet joka ilta Pirkolla ei oikein kone ole kunnossa kuuluu hyvin huonosti vaan mies on tullut tänään kotiin Rovaniemeltä jos hän saisi vaikka kuntoon.

Sää on ollut poutainen mutta tuulinen lämpötila on ollut kymmenen tienoilla, kiva jos olis tälläistakin muutaman viikon ei ainakaan olis liukasta, kumma kyllä parv ekekukkaset kukkivat kauniisti vaikka tuuli on niitä retuuttanut viikko tolkulla että sitkeitä kukkasia ovat olleet.

Aamulla kävi molemmat Kaija ja Jorma lehtiä tuomassa ja siinä kerron mikä on päivän ohjelma tarvitsenko apua jossain, iltapäivällä kävin kaupalla etten tarvitse mennä pariin päivään  kun on niitä terveyteen liittyviä menoja kahtena päivänä ja molemmat Taysissa, no ompahan sitten nekin hoidettu.