Taas tämä kone temppuilee aloitin blogin kirjoituksen jo kertaalleen ja yhtäkkiä oli näyttö pimeänä ja sen se voi tehdä nytkin.

Eilen kerroin tuuletustelineestä jonka tarvitsen parvekkeelle, Kaija oli löytänytkin sellaisen netistä ja myös osoitteen missä niitä on, tilasin auton ja läksimme ajelemaan Tampereelle kun pääsimme ulko-ovelle totesin etten minä voi mennä liukuportaisiin Kaija lähti kyselemään liikkeestä hissiä ja samassa huomasin seinässä lapun että painaa vieressä olevaa nappia jos tarvitsee hissiä niin teinkin ka pian tuli nuorimies ja kysyi hissiäkö olis tarvis myönsin ja niin olin toisessa kerroksessa etsimässä miniääni teline löytyi heti ja pääsimme lähtemään kotiin.

Jorma tuli yhtäaikaa kun me taksilla ja pian oli teline pystyssä, en ole laittanut vielä takkeja telineeseen kun tuulee Jorma ennusteli että pian etsimme vaatteita pihalta yritän välttää sitä.

Torstaisin kokoonnumme pienellä porukalla kerhotiloihin ja niin nytkin, siellä joku rouvista opasti toista pelaamaan Kenoa jos oikein käsitin mutta sitten alkoi kyllä Skipon pelaaminenkin minäkin pelasin yhden pelin ja alkoi särkeä varpaita kun kengät oli olleet liian kauan jalassa, läksin kotiin ja laitoin kahvin tippumaan ja niin olimmekin taas illassa.

Soitin Joukolle kun oli ollut puhetta että tulisivat Eijan kanssa käymään luonani huomenna hän lupasi soittaa tulevatko huomenna vai perjantaina kiva olis kun Jouni ja Annekin tulisivat.