Nyt on sitten täällä lunta ihan reilusti yöllä oli tullut aivan tuiskuten kertoi henkilö joka oli tarkkaillut säätä pilvistä on ollut koko päivän ja hiljalleen sadellut lunta edelleen.

Nuori sukulaisrouva tuli siivoilemaan ja ensin kävimme kaupassa hän kun tuli autolla matot vaihdettiin ensi kerran täällä ja totesin etteivät ne nyt oikein sovikkaan niin kuin olin kuvitellut en muistanut oikein mitä siellä oli, no vaihdettiin jokatapauksessa ja Jaana pyyhki lattiatkin luulen että pitää huomenna käydä katselemassa löytyykö varastosta sopivampaa.

Olin tässä välillä puhelimessa soitti ystäväni sieltä Tammikartanosta ja kertoilimme kuulumiset. Tänään kävin sauvalenkillä mutta polku jota läksin kulkemaan oli paksussa lumessa joten käveleminenoli raskasta mutta ilma raikasta.

Huomenna tulee käymään henkilö joka ei ole vielä nähnyt tätä asuntoani  on miniäni äiti mutta olemme olleet kanssakäymisissä hyvin vähän, mukava ihminen mutta ei ole kovin seurallinen ja on ollut välimatkakin hankala hauska kun tulee nyt.