Sää on ollut hyvin vaihtelevainen välillä paistaa aurinko ja on pilvessäkin nytkin on hyvin mustia pilviä koko taivas voi sataakin tai sitten ei ,Kaija ja Jorma tulivat puolenpäivän tienoilla ja Kaija laitteli ruokaa ja söimme yhdessä ja silloinhan ruoka maistuu paremmin ainakin minulle .

Heidän lähdettyään ennen kun laitoin tiskikoneen päälle kävin ulkoilemassa sateen pelossa tein saman kierroksen kuin eilen vaan nyt ei sade yllättänytkään oli oikein mukava pehmoinen sää , tultuani laitoin tiskikoneen päälle ja lueskelin lehtiä joutessani ja tiputtelin kahvit ja tietysti joinkin ja hyvältä maistui.

Eräs tuttavani soitti ja puhuttiin noin 1t.40 min.joten moni asia tuli selväksi hän on hyvin yksinäinen vaikka poika ja tytär ja heidän lapsensa asuvat Tampereella perheineen joskus en oikein tiedä mitä ajatella mutta en voi oikein auttaa muuten kuin kuuntelemalla ja jotain vastaamalla kysymyksiin joita hän esittää.

Skypettelin molempien siskojeni kanssa nyt viimeisen tunnin aikana ja Pirkko ainakin oli menossa saunaan heillä sauna lämpiää melkein joka ilta joten siellä asuu puhtoisia ihmisiä.