Joulupukki.jpg

Ihmettelempähän taas tätä pimeyttä, kello ei ole vielä 16,00 ja on ihan pimeä koskahan tähän tottuu vai tottuuko koskaan.

Läksin aamulla kaupalle hyvissä ajoin ajattelin ettei ole niin pitkiä jonoja kassalla ja sopivasti osuinkin väkeä oli kaupassa melko vähän niin ettei tarvinnut jonottaa kassalle kovin kauan, ostin taas niin paljon ruoka-aineita että katsoin parhaaksi tilata auto hakemaan.

Kaija ja Jorma tulivat hetken päästä ja toivat lehdet jotka ovat vielä lukematta , katselin televisiosta Sydämmen asialla " ja sen jälkeen korjasin vähän yhtä puseroa ja unohdin vallan lehdet ja senkin että on lauantai ja suihkupäivä ,no kyllä senkin ehtii vielä tehdä. 

Nämä viikonloput on aina niin pitkän sitkeitä kun talossa ei ole mitään tapahtumaa eikä ilma houkuttele uloskaan minulla on pariviikkoa ollut niin kotona istumista että kyllä jaloillekin pitäisi olla enemmän liikettä en kohta pääse sängystä ylös, no ei nyt ihan vielä mutta ei taida kaukanakaan olla.

Mainitsempahan taas kerran senkin kuntosalin puuttumisen kun yli vuoden minäkin olen asunut eikä ole vieläkään saatu mitään aikaiseksi, sillä kuntosalilla käynnilläkin on suuri merkitys lihaskuntoon, en ole asiantuntija mutta epäilen. Nyt en keksi muuta kuin näitä vanhoja juttuja joten lopetan.