Kisu%20kukkineen-normal.jpg

Suloinen kisu antaa ruusut ovat varmaan Suomen kisatytöille vaikka en vielä tiedä  kuka voitti missäkin lajissa katselin kyllä melko kauan ja ihmettelin heidän voimiaan ja taitojaan.

Kaija ja Jorma toivat aamulla lehdet ja jatkoivat matkaa lenkille oli poutainen mutta hyvin tuulinen sää silloin, minäkin laittoin lenkkivaatteet ja kävelin metsälenkin sinne ei juuri tuuli käy mutta on kovin mäkistä maastoa vaan pystyn vielä toistaiseksi sen kulkemaan.

Nykyään Aamulehden lukemisessakin menee aikaa jos on kiinnostavia juttuja ja tänäänkin oli ja kuolinilmoituksetkin ovat aina sunnuntain lehdessä ja katselen kyllä nekin.

Huomenna alkaakin sitten jo syyskuu ja sääkin on viileä joten se on syksyä sitten jo tämä kävin parvekkeella ja kun lasitusta ei ole siellä ei kauan viihdy kun tuuli käy ja on 15,8 astetta plussalla, kukatkin olivat kyllä kuivan tuntuisia kai se tuuli vie kosteuden.

Kaiken päivää olen ajatellut kuinka monelle täytyisi soittaa vaan empähän ole saanut  sitä tehdyksi eräs tuttavani soitti ja lupasi että tulevat miehensä kanssa käymään keskiviikkona se oli hyvin mieluinen soitto Kaija ja Jormakin tulevat ovat heidänkin tuttujaan joten on tiedossa jotain piristävää syyskuun aluksi.