Isompi%20punainen-normal.jpg

Sää on täysin sama kuin aikaisemminkin joten siitä puhumisen lopetan.Ulkona en ole käynyt tänäänkään olo on kyllä huomattavasti kohentunut joten uskoisin että voin huomenna lähteä jo kaupoille jos mitään takapakkia ei ilmene.

Aikaiseksi en ole saanut juuri mitään jotain papereita yritin järjestellä vaan sekin jäi vielä kesken, kesäkeittoa keitin jota laitoin pakkaseenkin tulevia päiviä ajatellen.

Kaija ja Jorma kävivät aamulla ja toivat tarvitsemani asiat kaupasta tullessaan, sovittiin eilen Jaanan kanssa että hän tulee tänään siivoilemaan vaan siirsi sen huomiseen jos olis huomenna poutaa että voisi viedä matot ulos nyt ei voi kun on niin märkää.

Molemmat siskonikin ovat matkoilla joten skypejuttusillekaan en pääse jos en satu saamaan kiinni vieraampia skypeläisiä voisin ainakin yrittää .

On niin pimeää että piti laittaa valot päälle , aamulla vaihdoin lakanat vuoteeseen niin että lakanapyykkiäkin olis vaan kuinkas se kuivuminen onnistuu ei ainakaan parvekkeella ja en viitsi kesällä kylpyhuoneeseenkaan laittaa ulkona tulee vaatteisiin niin raikas tuoksu.

Menin katsomaan Jounin pönttökameraa että näkisin ne linnun poikaset vaan oli Jouni kirjoittanut että poikaset ovat lähteneet maailmalle ja hän lopetti kuvaamisen tältä kesältä, melko pieninä nekin joutuivat maailmalle lähtemään kun vasta kuoriutuivat ja nyt tielle vaan kova kohtalo on heilläkin toivottavasti pärjäävät.