Kimppu%20ruusuja-normal.jpgOn pitkäperjantai ja ennenvanhaan silloin ei käyty kylässä vaan nykyään ei nämä säännöt ole kaikilla tiedossakaan ja tänään kävi nuorimman poikani pojat perheineen minua katsomassa heillä on harvoin siihen mahdollisuus kun molemmat aviopuolisot käyvät töissä ja molemmilla voi olla työpäivä myös pyhänä ja nyt onnistuneesti sattui vapaata joten vierailuun oli mahdollisuus.

Laittelin osan tarjottavista jo eilen ja tänään kun Jorma toi lehdet hän halusi kuoria perunat avukseni ja se oli hieno asia, auttoi tehtäviäni paljon kiitos vaan.

Juholla on kolme poikaa 2-6-8 vuotiaat lelulaatikko oli taas hyvä olemassa että voivat leikkiä koskahan tulee aika että asunnossani ei tarvita lelulaatikkoa voihan se sekin aika vielä tulla.

En ole käynyt ulkoilemassa vaikka aurinko näyttäytyy välillä vaan sitten taas onkin vettä ilmassa ja tuuleekin , Jorma soitti juuri kuinka vierailu sujui ei hänkään ole ulkoillut juuri sateen vuoksi ja Kaija onkin hiukan flunssassa ja lepäilee. Kyllä tämä teksti on niin pieni että silmiin ottaa miksi se tuli taas näin pieneksi vaikka Jouko sen kyllä sai suurennettua kun viimeksi kävi olen kyllä ihmeissäni kun sain kuvat blogille onko tämä pysyvä ilmiö vai vaan tämän päivän onnistuminen.