Kukat%20ja%20perhoset.jpg

Taisipa mennä taas tämä homma vallan myteriksi onko vika koneessa vai minussa mutta jossain kyllä on,kuviakin tuli mitä merkillisempiä ja sitten katosivat.

En ole käynyt ulkona tänäänkään vaan henkilöt jotka ovat käyneet kertoivat että on kova viima ja pakkanen, no senhän pakkasen ymmärsin minäkin mittarista.

Kaija pistäytyi parturiin mennessään ja toi lehdet ja kahvitilaisuus oli alhaalla vaan sielläkin  oli väkeä erittäin vähän olivatko päivänokosilla vai kylillä.

Huomiseksi olen tilannut taksin  kun menemme Jorman kanssa Tampereelle minun pitää käydä kuulokeskuksessa on näiden kuulolaitteitten kanssa hiukan hankaluuksia ja sain ajan jo huomiseksi, toivottavasti on parempi sää tai ainakin pakkasta vähemmän.

Viime yönä alkoi särkeä ukkovarvasta ja piti nousta etsimään desifiointi tippoja ja voidettakin vaikka olin niin uninen enkä olis jaksanut mutta pakko oli saa nähdä täytyykö terveyskeskuksesta pyytää apua ettei menis pahemmaksi.

Ensiviikolla pääsen jalkahoitoon ja koetan saada uudet varvasortoosit vaikka siitä ei ole kovin kauan kun nämä laitettiin mutta eivät enää auta.